een totaaloplossing bij nieuwbouw

Bij bouw- en renovatie projecten levert GRI een totaal oplossing. Wanneer bij de oplevering van nieuwbouwwoningen en of kantoorgebouwen krassen op ruiten worden geconstateerd, belt of mailt u ons de bouwnummers en adressen door. Indien de woningen reeds bewoond zijn, maken wij desgewenst afspraken met de bewoners. Na de herstelwerkzaamheden laten wij de uitvoerders of bewoners tekenen voor akkoord. Deze handtekeningenlijst ontvangt u direct na afloop van ons terug, zodat u het project wat glasschade betreft, naar behoren kunt afronden.

Kortom, naast het herstellen van de ramen is GRI in staat om de verdere organisatie (inplannen,uitvoeren en afhandeling) op een professionele wijze van u over te nemen.

Ook herstellen wij gelaagde, verharde of brandvertragende ruiten. Ruiten waar schelven en/of chips van af zijn, kunnen door ons worden opgevuld, zodat deze beschadiging nog minimaal zichtbaar blijft.

Toepassingsmogelijkheden

De glasrenoverende technieken van GRI zijn niet alleen een oplossing voor het renoveren van glas in woningen, winkels, kantoren, kassen, zwembaden, auto’s/bussen, schepen etc. maar tevens voor onvervangbaar- of niet verkrijgbaar glas. Hieronder een kleine greep van de verschillende glasrenovatie mogelijkheden:

Ernstige ruitvervuiling 
Zelfs jaren na de bouw van woningen, kantoorcomplexxen, winkels etc. kan kalk, salpeter- of kiezelzuur een niet weg te wassen waas veroorzaken op de ruiten. Behalve dat dit een lelijk gezicht is, vermindert dit ook het uitzicht en de lichtinval. GRI kan deze chemische aanslag op een effectieve wijze verwijderen zonder gebruikmaking van milieubelastende middelen.
 
Vandalisme 
Etalageruiten zijn vaak het doelwit van vandalisme. De krassen en zuurtags die hierdoor worden veroorzaakt, verstoren de verder door u zorgvuldig ingerichte etalage. Het vervangen brengt hoge kosten en overlast met zich mee (relatief veel rommel etc). In bijna 90% van deze gevallen biedt GRI een goedkopere oplossing voor het verwijderen van deze krassen en beschadigingen zonder overmatig overlast.
 
Autoruitschade
Krassen in autoruiten zij door GRI gemakkelijk te herstellen. Bekijk hier onder onze demo films hoe wij te werk gaan.

krasseninglas
Contact

Botter 7
2411 NM Bodegraven
Nederland