Glasharde bescherming voor een
blijvend helder aanzicht

Uw voordeel:

  • Reinigingskosten – Door de zelfreinigende werking van het glas, kan de reinigingsfrequentie van het glas tot wel 50% worden verminderd (aan de regenzijde van het gebouw), dit scheelt zowel tijd als geld.
  • Vervangingsinvesteringen – door de combinatie van glasrenoverende en glasveredeling technieken, is vervangingen van sterk aangetast glaswerk in 99% van de gevallen niet nodig. (met de desbetreffende voordelen wat dit met zich mee brengt).
  • Garantie - GRI is een officiële dealer van ‘Crystal Guard’, waardoor de werking van het product valt onder de geldende fabrieksgarantie.

Al uw glasoppervlakken op een hoogwaardige en langdurige manier beschermen tegen uitloging van cement, luchtverontreiniging, kalkafzetting of andere chemische invloeden? Vermindering van het onderhoud/reiniging op al uw glaswerk?

Glas Renovatie International geeft u deze mogelijkheid. Door het conditioneren van het glaswerk met ‘Crystal Guard’, verkrijgt deze een zelfreinigende werking, wordt blijvende aantasting van het glaswerk voorkomen. Dankzij de langdurige beschermende laag op uw nieuwe beglazing, blijven u hoge reinigingskosten bespaart. Bovendien kunnen wij, middels het combineren van glasrenoverende- en glasveredelingstechnieken, zowel nieuw als aangetast glaswerk voorzien van een zelfreinigende laag. De beschermde werking van glasveredelingstechniek is met positieve resultaten door TNO in Eindhoven getest op duurzaamheid en functionaliteit.

krasseninglas
Contact

Botter 7
2411 NM Bodegraven
Nederland