glas renoveren, waar anderen vervangen

Bekraste en geëtste ruiten?

  • Perfect resultaat: door polijsten van uw ruiten kan in 99% van de gevallen beschadigd glas zonder optische vervorming of verkleuring worden hersteld.
  • Kostenverlagend: In verhouding met ruitvervanging is ruitrenovatie stukken voordeliger.
  • Geringe overlast: het polijsten van uw ruit biedt weinig overlast aan de omgeving (het sluiten van uw winkel is dus niet nodig).
  • Geen schade aan de omgeving: dankzij de schone technieken kunnen de werkzaamheden op locatie worden uitgevoerd. Daarbij doen onze glasexperts er alles aan om niet alleen het glas helder achter te laten maar ook de omgeving waarin ze werken.
  • Methode? Klik hier voor meer informatie. Of bekijk hier een projectvoorbeeld!

Bekraste of vervuilde ruiten? Vervangen is niet meer nodig! Glas Renovatie International (GRI) biedt u voor deze problemen een totaaloplossing: snel, voordelig, milieuvriendelijk en met een perfect resultaat. Met de geavanceerde polijsttechnieken van GRI worden krassen (door vandalisme of nieuwbouwkrassen) of chemische aantasting (zoals: salpeterzuur ‘cementsluier’, kalk in zwembaden, roest op scheepsglas of zuurtags/graffiti) van alle glazenoppervlakken verwijderd. Het resultaat, uw beschadigde ruit is weer in nieuw staat, zonder optische vervorming of verkleuring.

Glas renovatie
Het glas wordt op locatie gerenoveerd, waardoor minder overlast wordt veroorzaakt en met minder organisatorische inspanning dan bij een ruitvervanging. Tijdens het polijstproces wordt uitsluitend gebruik gemaakt van water en natuurlijke polijstmiddelen en is daarmee zeer milieuvriendelijk. Bovendien veroorzaakt het proces geen stof- of water overlast waardoor bestaand schilderwerk en vensterbanken niet worden aangetast. GRI biedt u met glasrenovatie een perfecte oplossingen voor een groot aantal bestaande glasproblemen.

krasseninglas
Contact

Botter 7
2411 NM Bodegraven
Nederland